Links

Nationale Opera & Ballet

Waar u deze bas-bariton ook regelmatig op het toneel kunt aantreffen…

De Nationale Opera creëert en voert muziekdramatische kunst op en legt daarbij de focus op kwaliteit, diversiteit en innovatie. Dit uit zich in een nieuwe benadering van operaklassiekers, het herontdekken van zelden gespeeld repertoire en het creëren van nieuwe opera’s. 

Het Nationale Ballet ontwikkelt, produceert en toont ballet op internationaal topniveau. Het Nationale Ballet wil op die manier een groot en eigentijds publiek in contact brengen met en in vervoering laten raken door de schoonheid van de kunstvorm. Laat u inspireren, we heten u van harte welkom in ons theater.

Opera Armida

Adva TasRichard PradaHans Pieter Herman en concertpianiste Mirsa Adami, staken in 2009 de koppen bij elkaar na hun succesvolle, semi-concertante uitvoeringen van de liederencyclus From Jewish Poetry van D. Shostakovich (o.a. Concertgebouw Amsterdam) en La Traviata voor o.a. de Holland Music Sessions. OperArmida werd een feit.

Het zangersbestand is in verband met o.a. Il Trovatore inmiddels uitgebreid met Cécile van de SantBas Kuijlenburg en Jaap Sletterink.

La Sopera

Stichting La Sopera (De Soepterrine) werd opgericht op initiatief van pianiste/theatermaakster Ineke Geleijns. Doelstelling van de Stichting is het toegankelijker maken van “serieuze” muziek (klassieke muziek, wereldmuziek, moderne muziek) voor een breed en jong publiek.

La Sopera doet dit door middel van het ontwikkelen en uitvoeren van Theaterproducties, maar ook door middel van het organiseren van workshops en lezingen.

Culemborgs Mannenkoor “Oefening Baart Kunst”

Een enthousiaste groep zingende mannen in mijn woonplaats, waar ik sinds 2007 dirigent van mag zijn. Hetgeen bij sommige concerten een ‘dubbelrol’ oplevert…

Theaterkantoor.nl

Vanuit Theaterkantoor.nl werken we vanuit een solide basis en vol enthousiasme aan het bedenken, promoten en produceren van eigen producties of producties van anderen.
Met creatieve en vernieuwende ideeën en door samen te werken met een groot netwerk aan muziek- en theatermakers, technici, theaters en podia. Op deze manier hebben we enorm veel te bieden en kunnen we het publiek steeds opnieuw verrassen.

Theaterkantoor.nl is continu op zoek naar samenwerking met theaters, podia en andere theatermakers en producenten. Wij denken in uitdagingen en oplossingen en doen graag nét dat stapje verder.

St-Nicolaasfeest

Website over een bijzondere kindercantate van Bernhard Zweers, opnieuw uitgegeven vanuit het handschrift uit 1890 en weer opnieuw uitgevoerd door verschillende gezelschappen in den lande.